IMG_6995.jpg
itdszoekt.jpg

Hoe zet je je als steengoede boutique consultancy eigenzinnig neer? In het geval van ITDS: door het unieke karakter van de organisatie te laten spreken. Bij ITDS Business Consultants werkt een jong team met een missie: banken, verzekeraars en pensioenfondsen wakker schudden en houden, zodat iedereen ook in de toekomst kan rekenen op de zekerheid die hij nodig heeft. Dat doen de consultants op hun eigen manier: niet droog, maar opzwepend en niet vol vaktermen, maar vol pit.

Die mentaliteit legde ik vast in een merkboekje en vertaalde ik naar een copygedreven identiteit, waarmee de organisatie de toon kan zetten op sociale media en offline events. Niet met een slogan, maar een hashtag: #getready. Vanuit dat motto daagt ITDS financiële dienstverleners uit om anders te denken - en meer te durven.

itds site.jpg

Samen met ontwerpstudio Overhaus gaven we die gedachte vorm in een superstrakke visuele identiteit waarin de oranje streep een centrale rol speelt. Hij rekent af met zo-doen-we-dat-nou-eenmaal-gedachten, gooit overal schepjes bovenop en geeft vastgeroeste ideeën een nieuwe draai.

Ook in recruitment speelt de oranje streep een rol. Hij laat zien dat je bij ITDS meer bent dan je functie en dat we daarom geen consultants zoeken, maar bovenal persoonlijkheden.

De identiteit is zo flexibel dat we voor elke post, elke vacature en elk communicatiemiddel eigen uitingen kunnen ontwikkelen. Strepen dus!